Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020, 20:59

Με στόχο την επιστροφή του στις νίκες ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αυτήν την ώρα (Novasports 2) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» μετρούν πέντε ήττες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της διοργάνωσης, με τελευταία αυτήν από τον Ολυμπιακό, και ως εκ τούτου το ροζ φύλλο είναι μονόδρομος για την ομάδα του Πιτίνο στο αποψινό ματς.

Αυτή τη στιγμή το «τριφύλλι» με ρεκόρ 14-13 βρίσκεται στην έκτη θέση, στην οποία θέλει να διατηρηθεί, εν όψει της δύσκολης συνέχειας στη διοργάνωση.

Ως εκ τούτου η αποψινή αναμέτρηση έχει πάρει χαρακτήρα «τελικού» για τους «πράσινους», οι οποίοι δεν έχουν άλλο στόχο από το «2 στα 2» τη φετινή σεζόν (στον πρώτο αγώνα στο Sports Palace Yantarny είχαν νικήσει με 106-102 στην παράταση με κορυφαίο τον Νικ Καλάθη με 22π.) απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το έργο των «πράσινων» μόνο εύκολο δεν κρίνεται, καθώς οι Ρώσοι (18-9, 5η θέση) «καίγονται» για ένα πολύτιμο «διπλό», προκειμένου να παραμείνουν στο «κυνήγι» της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της τέταρτης θέσης, που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, με εξαίρεση αυτή του Νίκου Παππά (σ.σ. είναι εκτός με απόφαση του έμπειρου τεχνικού).

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Φερνάντο Ρόκα, Κάρλος Περούγα, Μίλαν Νέντοβιτς.

Tα δεκάλεπτα:


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020, 20:59

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Παυλόπουλος υποδέχτηκε Πετρούνια και Μιλλούση
Επόμενο άρθροΔεύτερος πασέρ στην ιστορία της EuroLeague ο Καλάθης -Προσπέρασε τον Διαμαντίδη