Συνελήφθη χθες, 4 Μαρτίου στις 23:30 το βράδυ, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας, ένας 38χρονος οδηγός στο 292ο Χλμ. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Μικροθηβών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά, όπλο και δύο μαχαίρια.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στον χώρο αποσκευών του εταιρικού αυτοκινήτου του, εταιρείας με έδρα τη Βουλγαρία, κοκαΐνη σε μορφή βράχου, βάρους 354 γραμμαρίων, ένα πυροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια, αλλά και δύο μαχαίρια, με λάμες μήκους οκτώ και δέκα εκατοστών.

Ο άνδρας είναι Αθηναίος σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (05-03-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, βάρους (354) γραμμαρίων,
• ένα πιστόλι με γεμιστήρα και εννέα φυσίγγια,
• δύο μαχαίρια,
• το χρηματικό ποσό των (920) ευρώ και
• ένα κινητό τηλέφωνο.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΈβρος: Αποκρούουν τις απόπειρες εισβολής οι αρχές – Μαρτυρίες για οργανωμένο τουρκικό σχέδιο (video)
Επόμενο άρθροΑυτή είναι η τελευταία αγκαλιά με το γιο του Φοίβο