Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020, 12:49

Η ΕΟΚ (ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης) ανακοίνωσε ότι για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας αναστέλλει επ’ αόριστον όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Aπό αυτά εξαιρείται η Basket League, η οποία ανήκει στην αρμοδιότητα του ΕΣΑΚΕ, που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πράξει το ίδιο.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη σταματάει για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα η αγωνιστική δράση στην Α2 Ανδρών, στην Α1 Γυναικών και σε όλες οι μικρότερες κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:

Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας.

Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020, 12:55

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτο Νοσοκομείο Λάρισας ο Κώστας Γκουσγκούνης
Επόμενο άρθροΑναστολή δραστηριοτήτων ΕΡΤ με παρουσία κοινού