Η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα σε τραγικό τροχαίο προκάλεσε σοκ όχι μόνο σε γνωστούς και φίλους του αλλά και στον κόσμο που τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο Power of Love.

Η πρώην συμπαίκτρια του Αθηνά Χρυσαντίδου, μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση μιλώντας για τον Πάνο Ζάρλα ενώ αναφέρθηκε και στο bullying που είχε δεχθεί στο σχολείο.

«Έκλεισα τα 22 και δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός γιατί έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις» ανέφερε και πρόσθεσε πως είχε υποστεί bullying στο σχολείο.

«Είμαι άνθρωπος που φοβάμαι τις ενέσεις και οτιδήποτε έχει να κάνει με πλαστική, γιατί έζησα πριν μερικά χρόνια ένα πρόβλημα με την υγεία μου. Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με τον πνεύμονα μου και αναγκάστηκα να μπω στο χειρουργείο» είπε η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Τέλος, μιλώντας για τον Πάνο Ζάρλα είπε: «Είναι πολύ δύσκολο κομμάτι ο θάνατος του Πάνου. Εγώ προσωπικά δεν έχω πιστέψει ακόμα ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Πιστεύω απλά ότι ο Πάνος έχει φύγει κάπου, είναι σε άλλη χώρα. Απλά προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι. Λες ότι ο άνθρωπος είναι σε άλλη χώρα, έχει άλλη δουλειά και είναι καλά με αυτό το χαμόγελο».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓια τις 30/3 ορίστηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού
Επόμενο άρθροΞεπέρασαν τις 20.000 τα κρούσματα του κορωνοϊου στην Ευρώπη