Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 16:43

Από την πρώτη στιγμή που ο κορωνοϊος χτύπησε και τη χώρα μας, ο όμιλος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των ασθενών, των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών προχώρησε στην εφαρμογή ειδικών μέτρων.

Όπως εξηγεί στην κάμερα του zougla.gr ο Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Θεόδωρος Χαμακιώτης, ένα από τα μέτρα προστασίας είναι η δημιουργία ενός ειδικού χώρου όπου εξετάζονται από συγκεκριμένη ομάδα ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όλα τα παθολογικά περιστατικά πριν εισέλθουν στο νοσοκομείο. Στόχος, όπως επισημαίνει ο Γενικός Διευθυντής, είναι να αποτραπεί η είσοδος στο νοσηλευτικό ίδρυμα ασθενούς που νοσεί από κορωνοϊό.

Παράλληλα, ο όμιλος έχει λάβει και ειδικά μέτρα όσον αφορά στους επισκέπτες αλλά και στους συγγενείς των ασθενών. Όλοι ελέγχονται πριν εισέλθουν στους χώρους ενώ υπάρχει και μια ειδική κάρτα ημερήσια η οποία δίνεται σε συνοδούς.Όποιος κατέχει αυτή την κάρτα σημαίνει ότι έχει ελεγχθεί.

Ο όμιλος έχει φροντίσει και για την ασφάλεια του προσωπικού του, όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ο Γιώργος Μπουτσιούκος, Διευθυντής Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. «Εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες από την πρώτη στιγμή, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα ενώ είμαστε σε καθημερινή επαφή και με τις κρατικές υπηρεσίες», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μπουτσιούκος.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που έδωσαν στο zougla.gr τα στελέχη του ομίλου για τα έκτακτα μέτρα:

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 16:44

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧώρισε ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού της
Επόμενο άρθροΣε καραντίνα η Αρμάνι Μιλάνο