Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ένταξη και άλλων επιχειρήσεων και εργαζόμενων στη λίστα του Υπουργείου Οικονομικών με τις ΚΑΔ τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση συλλέγει στοιχεία και θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι «θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι και τα δημοσιονομικά και τα ταμειακά περιθώρια που έχει το κράτος δεν είναι απεριόριστα, άρα πρέπει με σύνεση να τα χρησιμοποιήσουμε ώστε όσοι έχουν ανάγκη να στηριχθούν με κάποιο τρόπο από το κράτος και όλοι μαζί να ξεπεράσουμε την κρίση».
Επίσης, τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η στήριξη του τουρισμού και το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι ότι αν αντιμετωπίσουμε με επιτυχία το ζήτημα της δημόσιας υγείας, που είναι και πρώτη προτεραιότητα, το μήνυμα αυτό θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρό και προς τους επισκέπτες στην πατρίδα μας, οι οποίοι θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ ορισμένων τουριστικών προορισμών την Ελλάδα, γιατί θα τη θεωρούν μια ασφαλή χώρα μετά από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια. Γι’ αυτό ο τουριστικός κλάδος θα στηριχθεί ότι και να γίνει γιατί είναι η βασική σημαία που μπορεί να μας οδηγήσει εκτός της κρίσης.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι θα προβλέπει το σχέδιο για τις μεταχρονολογημένες επιταγές
Επόμενο άρθροΜήνυμα Μητσοτάκη: Ο δικός μας αγώνας τώρα να κρατήσουμε την Ελλάδα δυνατή (βίντεο)