«Με την πίστη μου στο Θεό αλλά και τη μεγάλη μου εμπιστοσύνη στους γιατρούς , κατάφερα να βγω νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό. Το Μένουμε σπίτιπιστη μου στο Θεο αλλα και τη μεγαλη μου εμπιστοσυνη στους γιατρους, καταφερα να βγω νικητης στη μαχη με τον κορωνοιο. Το Μένουμε σπίτι είναι το μεγαλύτερο όπλο μας , θα υπάρξει κι άλλο Πάσχα για να βρεθούμε όλοι μαζί, το θέμα είναι να μην περάσουμε την περιπέτεια που πέρασα εγώ», ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, την εκπομπή GPS και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο, ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας.

Όπως τόνισε, κατά την διάρκεια της νοσηλείας του χορηγήθηκαν τα απαραίτητα φάρμακα, ενώ ο ίδιος δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα παρά μόνο υψηλό πυρετό, ο οποίος έπεφτε μετά από την χορήγηση αντιπυρετικών φαρμάκων.

«Επί πέντε μέρες και κάθε τέσσερις ώρες ο πυρετός ανέβαινε 39 και έπεφτε με αντιπυρετικά φάρμακα» , είπε ο βουλευτής και συμπλήρωσε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μετά την πάροδο των πέντε ημερών.

«Μετά την ακτινογραφία, είδα τους γιατρούς αναστατωμένους. Στέλνουν τις εξετάσεις στον κ. Τσιόρδα και αποφασίζουν να μου χορηγήσουν κάποιο φάρμακο. Από την ημέρα που μου χορηγήσαν αυτό το φάρμακο, το απόγευμα του Σαββάτου, μέχρι και σήμερα δεν έχω πυρετό. Το φάρμακο λοιπόν αυτό ήταν καθοριστικό, όπως κατάλαβα, για την αλλαγή της κλινικής μου εικόνας, γιατί πήγαινα για σηψαιμία και διασωλήνωση», τόνισε.

Είπε επίσης ότι με βάση το τελευταίο τεστ που έκανε, δεν είναι πλέον θετικός στον κορονοϊό, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για το γεγονός ότι στάθηκαν δίπλα του σε αυτή την δύσκολη μάχη με τον ιό.

Πηγή:Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Να ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης»
Επόμενο άρθροΠ. Σκουρλέτης: Αποσπασματικά τα μέτρα της κυβέρνησης-Χρειάζεται συνολικός σχεδιασμός (video)