Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, 17:55

Ο Νέλσον Ολιβέιρα παραμένει στην Πορτογαλία και συνεχίζει να προπονείται ατομικά, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο στράικερ της ΑΕΚ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, δείχνοντας τον χώρο, όπου προπονείται και αποτελεί το μέρος όπου βρισκόταν παλιά το κρεοπωλείο του πατέρα του.

Mάλιστα ο Πορτογάλος επιθετικός συνόδευσε το εν λόγω βίντεο με ένα συγκινητικό μήνυμα γράφοντας ότι κατά τη διάρκεια της προπόνησης εκεί νιώθει την ενέργεια, τη δύναμη και την αγάπη του, επισημαίνοντας πόσο πολύ του λείπει.

«Αυτό ήταν το κρεοπωλείο του πατέρα μου! Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά όταν γυμνάζομαι εδώ, μπορώ να νιώσω την ενέργειά του, τη δύναμή του, την αγάπη του κι αυτό μου θυμίζει πόσο μου λείπει, αλλά συγχρόνως με κάνει να αισθάνομαι τόσο καλά. Μπορώ επίσης να ακούσω μερικές φορές να μου λέει: “Πρόσεξε με τη μπάλα, το κρεοπωλείο δεν είναι μέρος να παίζετε ποδόσφαιρο”. Τέλος, μένουμε σπίτι, αλλά δεν σταματάμε να δουλεύουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ολιβέιρα.

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Απριλίου 2020, 18:04

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: 5 θάνατοι σε ένα 24ωρο στην Ελλάδα – 33 νέα κρούσματα
Επόμενο άρθροΔ. Κουτσούμπας: Να στηριχθεί το δημόσιο σύστημα υγείας