Σχεδόν δύο χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για την Folli Follie, το fund QCM του Γκάμπριελ Γκρέγκο βάζει στο «στόχαστρό» του μια ακόμα εταιρεία ελληνικών συμφερόντων.

Πρόκειται για την Akazoo S.A, εταιρεία streaming μουσικής, με φορολογική έδρα το Λουξεμβούργο και εισηγμένη στον Nasdaq. Στην έκθεση του το fund ισχυρίζεται ότι η εταιρεία είναι ένας «χάρτινος πύργος».

Στο παρελθόν ήταν τμήμα της ελληνικής εταιρείας InternetQ, στην οποία είχε επενδύσει η Deca Investments (τώρα έχει αποχωρήσει), που διαχειρίζεται το fund Diorama, βασικός επενδυτής του οποίου είναι ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

To fund του πρώην ισραηλινού αλεξιπτωτιστή Γκάμπριελ Γκρέγκο, το Quintessential Capital Management στις 4 Μαΐου 2018, είχε ταράξει την ελληνική αγορά δημοσιεύοντας το περίφημο report της για τη Folli Follie, αποκαλύπτοντας την παραποίηση επιμέρους στοιχείων των ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Στους 115 οι νεκροί από κορωνοϊό – Κατέληξε 74χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Διασώστης ΕΚΑΒ: Ο συγκλονιστικός διάλογος με ηλικιωμένη ασθενή με κορωνοϊό

Εγκυμοσύνες στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας: Τι έδειξαν οι έξι περιπτώσεις νεογνών στο «Αττικόν»

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈρχονται βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας-Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Επόμενο άρθρο279 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις- Διώκονται 11 άτομα για απόπειρα εισβολής σε ναό στην Πιερία (video)