Η Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό, καταγγέλλει πως από τη Μ. Παρασκευή, έχει διακοπεί η παροχή νερού από την Κρύα Βρύση στις Σταγιάτες, με τα μέλη της να αναφέρουν πως το νερό που παροχετεύεται στους κατοίκους είναι από την Πορταριά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Σαν το νερό των Σταγιατών δεν έχει, λέει ο Αλκίνοος κι εμείς από σήμερα δεν μπορούμε να το πιούμε γιατί τα σατανικά μυαλά της ΔΕΥΑΜΒ, έφεραν άγνωστης προέλευσης νερό στη δεξαμενή που υδρεύονται τα σπίτια του χωριού (Οι δημόσιες βρύσες συνεχίζουν να υδρεύονται απευθείας από την πηγή του χωριού).
Χωρίς καμιά ειδοποίηση μας στερεί (στα σπίτια) το νερό της Κρύας Βρύσης, της πηγής του χωριού, Μεγάλη Παρασκευή και εν μέσω πανδημίας. Καιρό τώρα είχαμε προειδοποιήσει γι’ αυτό το ενδεχόμενο και κάναμε αγώνες διαφύλαξης του του νερού και της ποιότητάς του. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι δεν θα αντιδράσει το χωριό. Ούτε ο κορωνοϊός ούτε κανένας δεν μας σταματάει. Σταγιάτες σημαίνει νερό και Κρύα Βρύση.
Έγινε ήδη η πρώτη ενημέρωση των κατοίκων του χωριού από την «ΑΠΟΔΡΑΣΗ» με αφίσα που μοιράστηκε από σπίτι σε σπίτι και παρά τις δύσκολες συνθήκες συνεύρεσης ξεκινάει  μια συζήτηση για τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί η χειρότερη επίθεση που έγινε ποτέ στο χωριό και μάλιστα πισώπλατα, με την εκμετάλλευση της καραντίνας και της γιορτής του Πάσχα».
Προηγούμενο άρθροΜε σκληρή προσπάθεια και κλίμα ενότητας θα ανασυγκροτήσουμε την οικονομία εκτιμά ο Τ. Θεοδωρικάκος
Επόμενο άρθροΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινίασε διεθνή πλατφόρμα ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ των ερευνητών για τον κορωνοϊό