Χρειάστηκε να περάσουν 17 ολόκληρα χρόνια για να δούμε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το γάμο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και για πρώτη φορά προβλήθηκαν στην εκπομπή τρεις φωτογραφίες από το γάμο, που έγινε στις 17 Ιουνίου του 2003.

Και για πρώτη φορά, οι θαυμαστές της Βανδή την είδαν ντυμένη νύφη, αφού ποτέ μέχρι σήμερα υλικό από το γάμο της δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Άλλωστε, όπως όλοι θυμόμαστε, ο γάμος που τότε αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, έγινε σε πολύ στενό κύκλο και με αυστηρά μέτρα, ενώ την επόμενη ημέρα ακολούθησε δεξίωση σε παραλιακό μαγαζί.

Και παρόλο που οι παπαράτσι και οι τηλεοπτικές κάμερες προσπάθησαν να έχουν υλικό, ποτέ δεν κατάφεραν να τραβήξουν το παραμικρό. Μάλιστα, τότε ο Τύπος σχολίαζε πως οι άνδρες ασφαλείας που είχε προσλάβει το ζευγάρι για να προστατεύσει την ιδιωτική του στιγμή, ήταν περισσότεροι και από τους… καλεσμένους.

Στο «Ενώπιος Ενωπίω» προβλήθηκαν τρεις φωτογραφίες. Στη μία ποζάρει το ζευγάρι ευτυχισμένο. Στη δεύτερη βλέπουμε τη νύφη Δέσποινα Βανδή, ενώ η τρίτη είναι από την ώρα του μυστηρίου. Η τραγουδίστρια φοράει ένα νυφικό-τούρτα κι έχει ένα λουλουδένιο στεφάνι στα μαλλιά της, ενώ ο Ντέμης είναι και αυτός ντυμένος στα λευκά.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑποκλεισμός της δομής Φιλοξενίας – Απαγόρευση κυκλοφορίας από 8μμ ως 8πμ για 14 μέρες (video)
Επόμενο άρθροΧλωροκίνη: Περισσότεροι νεκροί – Κανένα όφελος