«Η κυβέρνηση οφείλει να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να στηρίξει τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και προσθέτει «να στηρίξει αυτούς που μας στηρίζουν ψυχικά και πνευματικά μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Να τους ανταποδώσει την προοπτική και την ελπίδα που μας προσφέρουν για την επόμενη μέρα». Σημειώνει ακόμη: «Αυτονόητα στο πλευρό των ανθρώπων του Πολιτισμού και της δημιουργίας, όπως αυτονόητα στο πλευρό και όλων των εργαζομένων που πλήττονται από τις επιλογές της κυβέρνησης»

Αυτονόητα στο πλευρό των ανθρώπων του Πολιτισμού και της δημιουργίας, όπως αυτονόητα στο πλευρό και όλων των εργαζομένων…

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Κυριακή, 3 Μαΐου 2020

Την ίδια ώρα, σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, θεωρεί το ΣΥΡΙΖΑ «την υπόθεση της υπερκοστολόγησης υλικών προστασίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια της χώρας», όπως καταγγέλει ο Α. Χαρίτσης

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος, τονίζει: «Όπως προκύπτει από τα διαθέσιμα στοιχεία, η προμήθεια μασκών και στολών για τις υγειονομικές μονάδες της συγκεκριμένης περιφέρειας κόστισε το διπλάσιο σε σχέση με τις υπόλοιπες ΥΠΕ. Επιπλέον, η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια των υλικών αναρτήθηκε στη Διαύγεια, αφού είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία και της κατάθεσης και της αποσφράγισης των προσφορών. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο ιδιοκτήτης των εταιρειών από τις οποίες αγοράστηκαν τα συγκεκριμένα υλικά είναι στέλεχος της ΟΝΝΕΔ!»..

Ακολούθως υποστηρίζει ότι «είναι πλέον σαφές πως το δόγμα της κυβέρνησης της ΝΔ είναι το «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠοιες υπηρεσίες και πώς θα λειτουργούν από αύριο και έως τις 15 Μαΐου
Επόμενο άρθροΑνώγεια: Παραδόθηκε ο 30χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη για τη φονική συμπλοκή