Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2020, 20:41

Όπως ήταν προγραμματισμένο και σύμφωνα πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ξεκίνησε την Τρίτη 5/5, η προβλεπόμενη διαδικασία των τεστ για την Covid-19 και στους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Μόλις ολοκληρωθούν τα τεστ και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά – δεν υπάρξει δηλαδή κάποιο κρούσμα – το ιατρικό επιτελείο θα δώσει το «ΟΚ» ώστε να τεθεί σε εφαρμογή το προπονητικό πρόγραμμα. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι παίκτες του Άρη θα προπονούνται ανά γκρουπ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου στο Νέο Ρύσιο. Κάθε προπόνηση θα είναι διάρκειας τριών τετάρτων της ώρας.

Εν τω μεταξύ, τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται για τους παίκτες του Άρη. Οι… μισές ομάδες της Τουρκίας φαίνεται να ενδιαφέρονται να αποσπάσουν την υπογραφή του Μπράουν Ιντέγε. Ο 31χρονος Νιγηριανός επιθετικός αποτελεί μήλον της έριδος καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του (brila.net, sportinglife.ng), οι Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσέ, Μπεσίκτας, Μαλάτιασπορ και Τραμπζονσπόρ φιλοδοξούν να κάνουν δικό τους τον πρώην άσο της Τιαντζίν Τέντα.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται η συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τους Μίχαελ Ένινγκ και Άγγελο Χαριστέα, προκειμένου να αρχίσει να ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο αναφορικά και με το νέο συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού αλλά και με τις προσθαφαιρέσεις ενόψει της νέας σεζόν.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2020, 20:44

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Τροχαίο υλικών ζημιών στη Γρ. Λαμπράκη – Τραυματίστηκε ελαφρά ένας νεαρός
Επόμενο άρθροΜαγνησία: Πρόστιμο σε οδηγό που κινούνταν εκτός νομού