Το πτώμα ενός 75χρονου Βολιώτη βρέθηκε σήμερα λίγο πριν τις 6 το απόγευμα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, σε συνεργασία με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου και την Αστυνομία.

Ο 75χρονος συνταξιούχος έδωσε τέλος στη ζωή του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε να έχει δεμένο ένα ποδήλατο πάνω στο σώμα του, προκειμένου να βυθιστεί. Μάλιστα, λίγο πριν, είχε στείλει μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο συγγενικού του προσώπου, λέγοντας πως ήθελε να αυτοκτονήσει, αναφέροντας και το σημείο της παραλίας που επρόκειτο να πέσει, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε από δύτη του Κεντρικού Λιμεναρχείου, σε βάθος περίπου επτά μέτρων, κοντά στην προβλήτα της παραλίας Βόλου, πριν από τον χώρο του Λιμεναρχείου, στο ύψος της αρχής της οδού Ιάσονος.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους και πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

 

*Φωτό: Vasilis Iliopoulos (facebook)

Προηγούμενο άρθροΚινέζοι γιατροί εντόπισαν κορωνοϊό στο σπέρμα ασθενών
Επόμενο άρθροΑθλητισμός σε δημοτικούς χώρους σταδιακά και υπό όρους