Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020, 16:16

Πολλά είναι τα μικρά βίντεο που ανέβασε η Ναφισάτου Τιάμ για όσους την ακολουθούν στο Instagram με ασκήσεις από το προπονητικό πρόγραμμά της το διάστημα της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού.

«Έλαβα πολλά μηνύματα στο Instagram» δήλωσε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επτάθλου και συνέχισε: «Οι άνθρωποι ήθελαν να δουν τις προπονήσεις μου και ρωτούσαν τι έκανα για να παραμείνω σε φόρμα, ώστε να μπορούν να το δοκιμάσουν και αυτοί. Αλλά πίστευα ότι δεν θα ήταν ενδιαφέρον να κάνουν αυτό που κάνω, γιατί είναι πολύ συγκεκριμένο για το στίβο, γι’ αυτό σκέφτηκα ότι θα πρέπει να κάνω κάτι που είναι διασκεδαστικό για αυτούς».

Η Βελγίδα αθλήτρια των συνθέτων προσβλέπει επίσης στο μοναδικά σπάνιο δώρο που έχει προσφέρει αυτή η σεζόν: ένα έτος ξεκούρασης για το σώμα της.

«Φέτος πιθανότατα θα είναι μια «λευκή χρονιά», μια χρονιά προπόνησης για το σώμα, αυτό είναι καλό» είπε η Τιάμ. «Κάθε χρόνο έχουμε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ολυμπιακούς Αγώνες… Κάθε χρόνο έχουμε 10 μήνες να προετοιμαστούμε για μια μεγάλη διοργάνωση. Το γεγονός ότι τώρα δεν χρειάζεται να σκέφτομαι “πρέπει να είμαι έτοιμη εκείνη τη στιγμή“ είναι λίγο περίεργο ως προς το κίνητρο, αλλά χωρίς πίεση μπορεί να είναι καλό, και θα έχω πολύ, πολύ καιρό ώστε να προετοιμαστώ για μια μεγάλη διοργάνωση».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020, 16:17

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Πιστεύω ότι τελικά θα τρομοκρατηθούν οι τρομοκράτες και όχι αυτοί που εμφανίζονται στην αφίσα»
Επόμενο άρθροΤ. Θεοδωρικάκος: Ιθαγένεια με όρους ταχύτητας, διαφάνειας, αντικειμενικότητας – Έκθεση, πιλότος της ΕΑΔ