Η επαφή του σώματος με την άμμο στις παραλίες, η χρήση ξαπλώστρας, η απόσταση από τους υπόλοιπους λουόμενους, αλλά και το κολύμπι στο νερό της θάλασσας ή της πισίνας είναι θέματα που απασχολούν τους λάτρεις της θάλασσας -και όχι μόνο- ενόψει της θερινής περιόδου, που αναμένεται διαφορετική λόγω της πανδημίας της Covid-19.

Σε πολλούς Δήμους της χώρας έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες, ενώ οι παραλίες της Γλυφάδας να υποδεχθούν τους κολυμβητές.

Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια. Πεντακάθαρες και βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες, οι πέντε παραλίες της Γλυφάδας είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους κολυμβητές.

«Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. «Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας», αναφέρει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Πανέτοιμες οι παραλίες της Γλυφάδας να υποδεχθούν τους κολυμβητέςΝέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια,…

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Γλυφάδας (Municipality of Glyfada) στις Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Ανάλογες εργασίες έχουν ξεκινήσει και στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤα βασικά σημεία των κανόνων επιστροφής στη δράση αποκαλύπτει το Cadena Cope
Επόμενο άρθροΒόλος: Ληστεία σε βενζινάδικο με την απειλή μαχαιριού