Για ιδεολογικές αγκυλώσεις κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Μαρφίν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

«Μου προκαλεί θλίψη, είπε, η εμμονή κάποιων να μένουν προσκολλημένοι σε μια δεκαετία παρωχημένη του ΄30 του ΄40, ενώ είμαστε στο 2020. Περάσαμε σε άλλη χιλιετία και ακόμα υπάρχουν δυνάμεις που δεν αντιλαμβάνονται το αυτονόητο. Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάποιες παραφυάδες σχέσεων ιδεολογικών με κάποιους εκεί στη Μαρφίν, χάθηκαν τέσσερις ζωές. Δεν είναι κομματικό το θέμα. Είναι θλιβερό στη τελετή μνήμης να είναι η πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, εγώ θα είμαι εκεί γιατί πρέπει όλος ο πολιτικός κόσμος να δηλώσει ότι μας ενώνει η πάταξη της βίας από όπου και αν προέρχεται. Δεν μπορεί να στηλιτεύουμε μόνο τα ακροδεξιά, φασιστικά και ναζιστικά στοιχεία, αλλά και τα στοιχεία που ήταν στην Μαρφίν που ενώ καιγόταν ο κόσμος ήταν από κάτω πετούσαν μολότοφ και χαιρόταν και έλεγαν να καείτε, να καείτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ τι θέλει να κάνουμε; Να μπούμε σε ένα πλαίσιο διχασμού χωρίς λόγο και αιτία; Να διαφωνούμε στα ιδεολογικά πολιτικά οικονομικά κοινωνικά θέματα, το καταλαβαίνω, αλλά να διαφωνούμε με τους νεκρούς;»

Χαρακτήρισε δε, ως «λιποψυχία» την μη κοινή παρουσία των πολιτικών αρχηγών στην τελετή μνήμης για τους νεκρούς της Μαρφίν. «Προκαλεί θλίψη. Καλή η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού αλλά το μέγιστο είναι να βρεθούν οι δολοφόνοι» τόνισε.

Διαφώνησε με την επιβολή προστίμου για τη μη χρήση μάσκας που ο ίδιος ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε συμπληρωματικό στοιχείο και τόνισε ότι «ο κορονοϊός στην Ελλάδα έχει τελειώσει και ότι το ζητούμενο είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας, το να επιστρέψει η οικονομία σε μια κανονικότητα».

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπεβίωσε ο Στόρεν, πρώην επίτροπoς της Αμερικανικής Ένωσης Μπάσκετ (ΑΒΑ)
Επόμενο άρθροΗ πολύπλοκη σχέση της μεταδοτικότητας του Covid-19 με την υγρασία και τη θερμοκρασία