Ουρές πολλών μέτρων έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ επί της οδού Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας, από καταναλωτές που θέλουν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Οι πρώτοι βρίσκονται εκεί ακόμα και από τις πέντε το πρωί, με αποτέλεσμα ο συνωστισμός να είναι πολύ μεγάλος και σε ορισμένες περιπτώσεις να μην τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας. Το προσωπικό της ΔΕΗ προσπαθεί να βάλει τάξη ώστε να διασφαλιστεί ότι κρατούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, ενώ στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και δύναμη της μονάδας «Ζ» που έφτασε εκεί για να συνδράμει.

Από την πλευρά της η ΔΕΗ καθησυχάζει τους καταναλωτές ότι δεν πρόκειται να κόψει το ρεύμα. Η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ Σοφία Δήμτσα μιλώντας στην ΕΡΤ ενημέρωσε τους καταναλωτές ότι δεν πρέπει να ανησυχούν ότι η Δημόσια Επιχείρηση θα κάνει αποσυνδέσεις. «Δεν υπάρχει περίπτωση για έναν λογαριασμό να γίνει αποκοπή. Για να φτάσει το σύστημα, να δώσει εντολή αποκοπής θα πρέπει να υπάρχει ιστορικό μη καταβολής πολλών μηνών» εξήγησε η κυρία Δήμτσα.

Η κυρία Δήμτσα είπε ότι γίνεται προσπάθεια από όλους τους υπαλλήλους ώστε να υπάρχει αποφόρτιση στον μεγάλο συνωστισμό. Ενημέρωσε επίσης ότι οι καταναλωτές μπορούν να δίνουν τα στοιχεία τους στο προσωπικό της ΔΕΗ και στην συνέχεια εκείνοι θα τους καλούν στο τηλέφωνο για να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους μέσω των καρτών τους, ακόμα και εκείνων της ανάληψης χωρίς καμία επιβάρυνση. Πρόσθεσε ότι τηλεφωνικά μπορούν να γίνουν και διακανονισμοί και προέτρεψε τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τα ταμεία μόνο για πληρωμές.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

 

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠοιοι και πώς μπορούν να ταξιδέψουν από σήμερα στα νησιά
Επόμενο άρθροΕνημέρωση ΓΓΠΠ-ΕΟΔΥ: Έξι νέα κρούσματα-Σύνολο 2.716-Κανείς θάνατος (video)