Τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν τη Δευτέρα (11/5) από την ημέρα που ο Στράτος Διονυσίου έφυγε από τη ζωή. Η απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή άφησε φτωχότερο το ελληνικό τραγούδι, ενώ μέχρι και σήμερα τα τραγούδια του παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και κανείς δεν έχει ξεχάσει τον λαϊκό βάρδο.

Οι γιοι του, Άγγελος και Στέλιος την ημέρα του μνημόσυνου του πατέρα τους ανέβασαν στα social media συγκινητικές αναρτήσεις για εκείνον.

Ο μεγαλύτερος, ο Άγγελος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία, όπου απεικονίζεται στο μισό αυτής ο Στράτος Διονυσίου και στο άλλο μισό ο τάφος τους, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «11/5/1990 — 11/5/2020- 30 χρόνια χωρίς την φυσική σου παρουσία αλλά είσαι κοντά μας ..πάντα στην καρδιά μας και στο μυαλό μας .. Μας λείπεις».

Λίγη ώρα αργότερα, ανέβασε και ένα βίντεο από αφιέρωμα για τον αξέχαστο τραγουδιστή. «Ένας ήταν ο Μάγκας… Από το αφιέρωμα στον Στράτο», έγραψε.

Ο Στέλιος Διονυσίου στο δικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα πορτρέτο του πατέρα του, γράφοντας: «Σαν σήμερα έφυγες από κοντά μας πριν 30 χρόνια αλλά είσαι πάντα στην σκέψη μας και στην καρδιά μας!!».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρόθεση της κυβέρνησης να ανοίξει η εστίαση μια εβδομάδα νωρίτερα
Επόμενο άρθροViral η φωτογραφία του Ντος Σάντος που τον δείχνει να κάνει σεξ με Ελληνοαμερικανίδα καλλονή