Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 23:52

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, η Ίντερ και όχι η Τσέλσι αποτελεί την προτεραιότητα για τον Ντρίες Μέρτενς, εφόσον αυτός αποχωρήσει από τη Νάπολι.

Ο Βέλγος διεθνής άσος θα είναι ελεύθερος όταν λήξει το συμβόλαιο που τον δένει με τους «παρτενοπέι» και το «Σαν Πάολο», αυτό το καλοκαίρι.

Επί του παρόντος, ο Μέρτενς εξακολουθεί να εξετάζει την προσφορά ανανέωσης που του έχει κάνει η ομάδα του ιταλικού νότου, όμως ταυτόχρονα κοιτάζει και τις υπόλοιπες προτάσεις που του έχει φέρει ο μάνατζέρ του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η Νάπολι προτίθεται να του δώσει συμβόλαιο δύο ετών με μπόνους υπογραφής και μισθό αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν.

Το Sky Sport Italia ανέφερε απόψε ότι εάν ο Μέρτενς επιλέξει να φύγει από τη Νάπολι, τότε η προτεραιότητά του θα ήταν να παραμείνει στη Serie A και να γίνει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αγωνίζεται στην Ίντερ.

Η Τσέλσι πάντως συνεχίζει να πιέζει σκληρά την πλευρά του Βέλγου, και ο προπονητή της, Φρανκ Λάμπαρντ, προσπαθεί επανειλημμένα να τον παροτρύνει να επιλέξει την Premier League κιαι το Λονδίνο.

Ο Μέρτενς, που μόλις εόρτασε τα 33 χρόνια του την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την εφετινή αγωνιστική περίοδο έχει μέχρι στιγμής σημειώσει 12 γκολ κι έχει μοιράσει 6 ασίστ παίζοντας σε 29 επίσημα παιχνίδια με τη Νάπολι.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 23:55

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροWall Street: Με πτώση πάνω από 500 μονάδες έκλεισε ο Dow Jones
Επόμενο άρθροΚ. Τσιάρας για ν/σ υπ. Δικαιοσύνης: Δεν παραγράφονται αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας