«Κάτι δεν πήγε καλά», ανέφερε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, στο ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΑ, σχετικά με τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού που δεν έχουν σταματημό στην πόλη της Λάρισας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, δήλωσε πως τα μέτρα και τα πρωτόκολλα δειγματοληψιών ανατράπηκαν στη Ν. Σμύρνη, λόγω της ιδιαιτερότητας της ομάδας των Ρομά, σημειώνοντας πως η καραντίνα στην περιοχή δεν έφερε τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Απαντώντας στο ερώτημα για το ενδεχόμενο μιας ακόμη καραντίνας στην περιοχή, ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να γίνει, ενώ πρότεινε πως η δειγματοληψία στους Ρομά πρέπει να γίνει με ονομαστικό κατάλογο, από όλες τις οικογένειες και να επαναληφθεί μετά από 14 ημέρες.

Να σημειωθεί, πως χθες, πραγματοποιήθηκαν 650 δειγματοληψίες στη Ν. Σμύρνη, ενώ σύμφωνα με τον κ. Γιαννακόπουλο, ίσως συνεχιστούν και σήμερα.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται οι εγγραφές στο Πρόγραμμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα από την Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου
Επόμενο άρθροΤουλάχιστον ένα στα τέσσερα βίντεο στο YouTube περιέχουν παραπλανητικές πληροφορίες για τoν Covid-19