Ο 35χρονος που λήστεψε το περασμένο Σάββατο κατάστημα fast food στη Ν. Ιωνία στον Βόλο, όταν άκουσε χθες πως θα προφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη του, χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο και άρχισε να φωνάζει πως ήταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών.

Τότε, κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον χώρο του κρατητηρίου των Δικαστηρίων, όπου χτύπησε το κεφάλι του ο 35χρονος και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο.

Στον ανακριτή υποστήριξε, μάλιστα, πως είχε ήδη δρομολογήσει διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, αλλά εξαιτίας του κορωνοϊού, δεν μπορούσε να πάει, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο 35χρονος συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Είχε εισβάλει σε κατάστημα fast food στη Ν. Ιωνία και αφού απείλησε με μαχαίρι την υπάλληλο του καταστήματος, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο. Από την ανάκριση προέκυψε πως στις 27 Μαρτίου, ο 35χρονος είχε ληστέψει και βενζινάδικο στην οδό Ιάσονος, καταφέρνοντας να αποσπάσει από την υπάλληλο 260 ευρώ.

 

 

Προηγούμενο άρθροΤα σταγονίδια του σάλιου με τον κορωνοϊό μπορεί να μεταφερθούν σε απόσταση έως 5,5 μέτρων
Επόμενο άρθροΑσπίδα 24 δισ. ευρώ για εργαζόμενους και επιχειρήσεις – Σήμερα το διάγγελμα Μητσοτάκη