Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Θριάσιο η 34χρονη γυναίκα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την Τετάρτη στην Καλλιθέα. Η αστυνομία ελέγχει τις κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό της ενώ ερευνά και τις επαφές της κοπέλας, η οποία στα πρώτα λόγια της προς τις αρχές μίλησε για μια γυναίκα με μαύρα ρούχα που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η 34χρονη εντοπίζεται στην αριστερή πλευρά του προσώπου και του σώματος της, ενώ σοβαρές βλάβες έχει υποστεί και το αριστερό της μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνομίλησαν μαζί της μόλις 5 λεπτά στην ιδιωτική κλινική, αλλά η γυναίκα δεν έδωσε κάποια πληροφορία για τα πιθανά αίτια της επίθεσης που δέχτηκε.

«Δέχτηκα την επίθεση ενώ περίμενα στο ασανσέρ. Η γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι, φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα, μάσκα στο πρόσωπο και πιθανότατα σκούφο. Δεν ήταν ξανθά τα μαλλιά της», ήταν τα πρώτα λόγια της 34χρονης

Σε βίντεο ντοκουμέντο, όπου η κάμερα παρακολουθεί βήμα-βήμα τις κινήσεις της, διακρίνεται να παρκάρει το αυτοκίνητό της, λίγο μετά τις 9 χθες το πρωί, να κατεβαίνει και να κατευθύνεται προς το κτίριο που στεγάζεται το γραφείο της, ανυποψίαστη προφανώς για το τι θα ακολουθούσε.

Το θλιβερό περιστατικό στην Καλλιθέα φέρνει και πάλι στο προσκήνιο ανάλογες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν.

Μίσος και εκδίκηση ήταν τα βασικά κίνητρα στις περισσότερες από αυτές τις επιθέσεις. Δυο από αυτές, το 2007 και το 2008, παραμένουν ανεξιχνίαστες.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Νίκος Κουντούρης

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάνω από €1,5 δισ. ο τζίρος των σούπερ μάρκετ την περίοδο της πανδημίας
Επόμενο άρθροBasket League: Ομόφωνα πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός