Σε 167 ανέρχονται οι θάνατοι από τον κορονοϊό, στη χώρα μας, ενώ χθες Τετάρτη  επιβεβαιώθηκαν 10 νέα κρούσματα, με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 2.850. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 22 ασθενείς. Ένα βρέφος μόλις οκτώ μηνών νοσηλεύεται , διασωληνωμένο στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Το βρέφος εισήχθη στο νοσοκομείο με υποκείμενο νόσημα και πριν την εισαγωγή του στη ΜΑΦ, εξετάστηκε  για κορονοϊό και βρέθηκε θετικό.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες την πορεία της υγείας του παρακολουθεί ο ίδιος ο κ.Σωτήρης Τσιόδρας. Ο καθηγητής  επισκέφθηκε  το νοσοκομείο καθώς τις τελευταίες δύο μέρες το 8 μηνών αγοράκι νοσηλεύεται  διασωληνωμένο. Συνομίλησε με τους θεράποντες ιατρούς ενώ έδωσε και πρακτικές οδηγίες.

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη θύμα του κορονοϊού καταγράφηκε στη χώρα μας, ανεβάζοντας τους καταγεγραμμένους θανάτους σε 167,  ενώ 96 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Θετικό στον κορονοϊό εντοπίστηκε χθες ένα μέλος πληρώματος του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος του ΕΚΑΒ εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Σε καραντίνα τέθηκαν 20 άτομα από τις διοικητικές υπηρεσίες του ΕΚΑΒ με τις οποίες το μέλος του πληρώματος είχε έρθει σε επαφή.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπατζάκη

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑμερικανός ηθοποιός αποπειράθηκε να σκοτώσει τη μητέρα του παιδιού του και αυτοκτόνησε
Επόμενο άρθροAnTuTu: Αυτή είναι η πραγματική απόδοση των επεξεργαστών στα Android smartphones