Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Μαΐου 2020, 16:33

Στη διεξαγωγή επί γερμανικού εδάφους όλων των αγώνων που απομένουν σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League, στους οποίους φυσικά συμπεριλαμβάνεται και ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τη φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, προσανατολίζεται η UEFA σύμφωνα με δημοσίευμα στη Δανία.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Ekstrabladet» αναφέρει ότι αυτήν την απόφαση θα λάβει η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την επόμενη εβδομάδα, όταν αναμένεται να εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες θα ολοκληρωθούν οι διασυλλογικές διοργανώσεις της. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας η UEFA θέλει με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τις μετακινήσεις των αποστολών μεταξύ των χωρών και έχει επιλέξει τη Γερμανία, καθώς θεωρείται ο πιο ασφαλής τρόπος για να ολοκληρωθούν οι δύο διοργανώσεις ακόμα και αν υπάρξει κρούσμα κορωνοϊού σε κάποια ομάδα. 

Υπενθυμίζεται ότι το γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ήταν το πρώτο από τα μεγάλα της Ευρώπης που επανεκκίνησε, με τα μέτρα που έχουν ληφθεί να κρίνονται εξαιρετικά. 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Μαΐου 2020, 16:53

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ FIBA επέλεξε την ελληνική… dream team της τελευταίας εικοσαετίας!
Επόμενο άρθροΠοια προϊόντα και υπηρεσίες θα είναι πιο φθηνά από αύριο