Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020, 16:21

Ο Όλαφ Ρέμπε θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν την Τρίτη τη συμφωνία τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός υπέγραψε το συμβόλαιό του (διάρκειας 2+1 χρόνων) με τον «δικέφαλο του Βορρά» και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψή του από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Εδώ και αρκετό καιρό οι επιτελείς του ΠΑΟΚ βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον 42χρονο και σήμερα έπεσαν και οι σχετικές υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ρέμπε θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να ενημερωθεί για όλα τα ανοιχτά θέματα της ομάδας από τον προκάτοχό του, Μάριο Μπράνκο, του οποίου η συνεργασία με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώνεται.

Ο 42χρονος Γερμανός έχει δουλέψει για αρκετά χρόνια στην Βόλφσμπουργκ – και την εποχή που αγωνιζόταν στους «λύκους» ο Βιεϊρίνια, ενώ είναι ανενεργός από το Γενάρη του 2019 όταν και έληξε η συνεργασία του με την αγγλική Χάντερσφιλντ.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020, 16:25

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε το 5ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών-ΠτΔ:Θετική, διεθνής εικόνα, η νέα κληρονομιά της Ελλάδας από την κρίση (video)
Επόμενο άρθροΟ Τομ Χάνκς απέκτησε το δικό του κέρινο ομοίωμα στην Καβάλα – Δείτε φωτογραφίες