Η Κάιλι Τζένερ είναι διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας και πρόσφατα είδε το όνομά της να εμπλέκεται σε ένα – κατά κάποιο τρόπο – σκάνδαλο, όταν το Forbes ανέφερε πως η μικρότερη από τις αδελφές Καρντάσιαν – Τζένερ, δεν είναι τελικά δισεκατομμυριούχος. Αυτό που δεν είναι γνωστό σε πολύ κόσμο, είναι πως η κολλητή της Κάιλι τα τελευταία δύο χρόνια είναι Ελληνίδα, η Αναστασία ή StassieBaby, όπως είναι γνωστή στον κόσμο του Instagram.

Οι δύο νεαρές κοπέλες είναι αυτοκόλλητες και για του λόγου το αληθές, γιόρτασαν μαζί (και παρέα με άλλους φίλους) τα γενέθλια της Αναστασίας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Κάιλι Τζένερ ανέβασε στο λογαριασμό τις μία σειρά από φωτογραφίες τους, τις οποίες συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα για την Ελληνίδα κολλητή της, την οποία μεταξύ άλλων αποκαλεί «αδελφή» και «καλύτερη θεία» για την κόρη της.

Η Αναστασία Καρανικολάου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram και λένε πως η φήμη της έγινε μεγαλύτερη μετά τα κολλητηλίκια με την Τζένερ. Η 23χρονη κοπέλα εκτός των άλλων ασχολείται με τη μόδα, λανσάροντας τη δική της συλλογή με ρούχα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτ. Πέτσας: Δεν χρειάζεται καθολικό lockdown αλλά περιορισμός κινήσεων-Η χθεσινή συμφωνία για ΑΟΖ πρόκριμα και για άλλες (video)
Επόμενο άρθροΚοινωνικός τουρισμός: Περισσότεροι φέτος οι δικαιούχοι-Επιδότηση και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια-Παραδείγματα (video)