Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, 17:56

Κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας (Παρασκευή 12/6) θα μάθει –αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά– ο Άρης κατά πόσο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της περιόδου 2020/21.

Οι «κίτρινοι» κατέθεσαν όλα τα έγγραφα που απαιτεί ο φάκελος προκειμένου να λάβουν τη σχετική άδεια (μεταξύ άλλων, το πλάνο βιωσιμότητας, η τακτοποίηση οφειλών κ.α.) ούτως ώστε να λάβουν την έγκριση από την Επιτροπή Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας και να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή τους στο Europa League της προσεχούς σεζόν.

Στην ΠΑΕ Άρης υπάρχει αισιοδοξία πως το ban της FIFA δεν θα επηρεάσει την αδειοδότηση, καθώς κάτι τέτοιο είχε δηλώσει προ ημερών ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου.

Εν τω μεταξύ, με την εκδίκαση της προσφυγής του Άρη στο CAS για την υπόθεση απαγόρευσης μεταγραφών να καθυστερεί, όπως και η υπογραφή του μνημονίου ανάμεσα σε FIFA, UEFA και Κυβέρνηση, οι Θεσσαλονικείς αρχίζουν πλέον –σύμφωνα με πληροφορίες– να σκέφτονται και την περίπτωση συμβιβασμού με τα φυσικά πρόσωπα (πρώην ποδοσφαιριστές και μάνατζερ) για τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, 17:57

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροEθελοντική αιμοδοσία στο Μέγαρο Μουσικής υπό τους ήχους των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ
Επόμενο άρθροΠΟΕΔΗΝ: Χιλιάδες υγειονομικοί αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας