Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 20:36

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/06) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21.30, Νovasports 2) στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιώργος Δώνης επέλεξε την ίδια ακριβώς 20άδα που παρέταξε στο ντέρμπι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Πούγγουρα (αισθάνεται καλύτερα με το πρόβλημα που έχει στον προσαγωγό, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος), Περέα και Μπεκ.

Στην αποστολή του αγώνα, δεν συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι νεαροί Αποστολάκης (έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο) και Βαγιαννίδης που έχουν συμφωνήσει με ΑΠΟΕΛ και Ίντερ αντίστοιχα και πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθούν στα υπόλοιπα ματς.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Δώνης δεν ετοιμάζει πολλές αλλαγές. Για την ακρίβεια, «παίζεται» μόνο μία θέση, με τον Νατζ να έχει το προβάδισμα αντί του Αγιούμπ, για το δεξιό «φτερό» της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, τον πρώτο λόγο για τις υπόλοιπες θέσεις στο 4-2-3-1 του 50χρονου τεχνικού έχουν οι Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Ινσούα, Χρ. Δώνης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Την 20μελή αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Κολοβός, Μπουζούκης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Σερπέζης, Καμπετσής.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 20:42

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠήραν άδεια για UEFA και Super League οι 12 από τις 14 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας
Επόμενο άρθροΈρευνα σε εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στο Μάτι το 2018