Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 16:35

Η συνάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ξεκίνησε και… επίσημα τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, αφού στο τραπέζι τέθηκαν όλα τα μεταγραφικά ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν.

Σε αυτά εντάσσεται και η υπόθεση του Μάρκους Ντένμον. Όπως αναφέρει το sdna.gr το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού έχει… κυκλώσει την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος μπορεί να πλαισιώσει τον μεγάλο στόχο του συλλόγου, Κώστα Σλούκα, καθώς και τον Τσαρλς Τζένκινς, που βρίσκεται στην λίστα για τις θέσεις της περιφέρειας.

Σε ό,τι αφορά τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδιαφέρον έχει μετουσιωθεί ήδη σε συζητήσεις και επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την τελική συμφωνία.

Ο Ντένμον αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στην Euroleague την σεζόν 2017/2018, μετρώντας 5,6 πόντους και 1 ασίστ ανά ματς στην διοργάνωση.

Την επόμενη χρονιά έφυγε για την Κίνα και τους Zhenjiang Golden Bulls, με τους οποίους είχε 33,5 πόντους μέσο όρο, ενώ θυμίζουμε πως η χρονιά του στην Ελλάδα συνοδεύτηκε και με τον τίτλο του πρωταθλητή της Basket League.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 16:35

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Στη Λισαβόνα το Champions League, στην Κολωνία το Europa League»
Επόμενο άρθροΣτηρίζει την ιδέα του Ταμείου Ανάκαμψης ο κεντρικός τραπεζίτης της Ολλανδίας