Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με αφορμή συνέντευξη τύπου που έδωσε ο πρωθυπουργός στη Σαντορίνη από όπου κήρυξε και τα εγκαίνια της τουριστικής περιόδου για την χώρα μας. Το χορό των επιθέσεων άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ, που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και σημειώνει ότι ο ελληνικός τουρισμός δεν είναι φόντο στην εκδήλωση του πρωθυπουργού.

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιδίδεται σε φιέστες αντί να εργαστεί για να σώσει τον ελληνικό τουρισμό. Με «ατομική ευθύνη» θα ανακάμψει ο ελληνικός τουρισμός; Η Ν.Δ. αποδεικνύει καθημερινά πως έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα’ τόνισε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Αιχμηρό και το σχολείο του ΚΚΕ που τονίζει ότι οι μόνοι που μπορούν να νοιώθουν ασφαλείς από το σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό είναι οι μεγάλοι ξενοδόχοι, οι αεροπορικές εταιρίες και τα μεγάλα πρακτορεία.

«Για τη σημερινή κατάσταση φέρνουν ευθύνη διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις. Αφού έχτισαν την ελληνική οικονομία στα πήλινα πόδια του «τουριστικού θαύματος» τώρα καλούν ξανά τα μόνιμα υποζύγια να βάλουν πλάτη. Μόνο που ο λαός έχει πληρώσει ήδη πολλά. Να μην πληρώσει ξανά!» αναφέρει το ΚΚΕ.

Δηκτικό και το σχόλιο της Ελληνικής Λύσης. «Ήταν πράγματι καινοτόμο να ακούμε αερολογίες εις την αγγλική. Ελπίζουμε μόνο οι ‘αόριστοι’ τουριστικοί πράκτορες με τους οποίους μιλά η κυβέρνηση να μην είναι σαν την Thomas Cook που φέσωσε μισό δισ. τους Έλληνες, με τις ευλογίες του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη» σχολίασε.

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέο κρούσμα οπαδικής βίας με επίθεση σε σύνδεσμο φιλάθλων
Επόμενο άρθροΑποκαλυπτικά τα στοιχεία για την υπόθεση με το βιτριόλι-Την πρόδωσε η χρήση της τηλεκάρτας (video)