Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 49χρονου που βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμα του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, προχώρησαν οι αρχές. Συνελήφθησαν η 45χρονη εν διαστάσει σύζυγος και η 18χρονη κόρη του θύματος, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία. Οι συλληφθείσες οδηγούνται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μητέρα και κόρη προσπάθησαν να αλλοιώσουν τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ πέταξαν και το μαχαίρι σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το οποίο όμως εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες φέρεται να έχουν πει στους αστυνομικού ότι ο 49χρονος, ιδιοκτήτης ταξί, ασελγούσε εις βάρος της 18χρονης όταν ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μητέρα και κόρη, φαίνεται να εισήλθαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου και αφού τον ακινητοποίησαν με χρήση μαχαιριού, τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Τον εντόπισε το βράδυ της ίδιας μέρας ο γιος της οικογένειας, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Πηγή ΕΡΤ, ρεπορτάζ Φρόσω Βαρβάρα

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣήμερα αναμένεται η απολογία της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι
Επόμενο άρθροΖέττα Μακρή: Καταδίκη επεισοδίων και επίθεσης κατά του Αστυνομικού Διευθυντή και Αστυνομικών