Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020, 18:30

Τη φανέλα της Θέλτα θα ξαναφορέσει ο Νολίτο, καθώς ο σύλλογος από το Βίγκο, ο οποίος παλεύει για την παραμονή του στη La Liga, απέκτησε από τη Σεβίλλη τον Ισπανό επιθετικό. Προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον 33χρονο άσο που φόρεσε τη φανέλα της την τριετία 2013-16, η ομάδα από τη Γαλικία εκμεταλλεύθηκε σχετικό κανονισμό, ο οποίος επιτρέπει σε συλλόγους να αποκτήσουν παίκτες εκτός μεταγραφικής περιόδου υπό ειδικές συνθήκες.

Στην περίπτωση της Θέλτα, οι ειδικές συνθήκες αφορούν στον τερματοφύλακα Σέρχιο Αλβάρεθ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο τον Μάιο και θα μείνει εκτός δράσης για πέντε μήνες. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα απουσίας είναι το μίνιμουμ, για να επιτρέψουν οι κανονισμοί της ισπανικής ομοσπονδίας σε ένα σύλλογο να αποκτήσει έναν αντικαταστάτη. Αυτός πρέπει να αγωνίζεται ήδη στην Ισπανία και, αφού δηλωθεί, η ομάδα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τον τραυματία για το υπόλοιπο της σεζόν, εάν αποθεραπευθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Θέλτα, η οποία είναι 17η στη βαθμολογία και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο Νολίτο εντάσσεται άμεσα στην ομάδα και η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιό του με το σύλλογο της Γαλικίας.

Στη διάρκεια της καριέρας του ο Νολίτο έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, και σε Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα, Γρανάδα και Μάντσεστερ Σίτι.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020, 18:32

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων σε αθλητές και αθλούμενους, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΕΟΔΥ : 24 νέα κρούσματα – Ένας θάνατος