Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί και εργαζόμενοι σε συνεργείο καθαρισμού που μπήκαν σε σπίτι, στην οδό Πατρόκλου στον Άγιο Δημήτριο, στο οποίο έμεναν δύο αδέλφια, ρακοσυλλέκτες. Εκείνη την ώρα μέσα ήταν ο ένας, ο οποίος είχε δίπλα του ένα κουτί, το οποίο όπως αποδείχτηκε περιείχε ανθρώπινα οστά, όπως απεφάνθη ανθρωπολόγος που κλήθηκε στο σημείο.

Τα οστά όπως και το κρανίο μεταφέρθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς ο πατέρας των δύο αδελφών αγνοείται περίπου 4 χρόνια.

Το ένα από τα δύο αδέλφια που βρέθηκε στο σημείο μεταφέρθηκε για εγκλεισμό σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ οι αρχές αναζητούν και τον δεύτερο. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μια χαώδης κατάσταση που κρατούσε χρόνια, με τα σκουπίδια και τις ακαθαρσίες να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.

Οι εργασίες καθαρισμού είχαν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες ενώ σχεδόν σε όλους τους τοίχους υπήρχαν ιδιόχειρα σημειώματα μεταξύ άλλων με μηνύματα προς τον Θεό και σημειώσεις για μια ζωή με τιμωρία.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕν αναμονή πορίσματος για επιμέλεια ανήλικης-Απολογείται αύριο η 33χρονη (video)
Επόμενο άρθροΣε εγρήγορση οι αρχές από την αύξηση των κρουσμάτων και τα υπαίθρια πάρτι-Πρόστιμα στη Ρόδο (video)