Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020, 00:22

Οργή έχει προκαλέσει η ιδέα ενός οπαδού της Μπέρνλι να ναυλώσει αεροπλάνο για να πετάξει πάνω από το Etihad με ρατσιστικό πανό!

Το πανό ανέφερε «Οι άσπρες ζωές μετράνε» ως… απάντηση στο «Black lives matters» που κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό σε όλο τον κόσμο μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στην Αμερική.

Το συγκεκριμένο περιστατικό μάλιστα ώθησε την Μπέρνλι να βγάλει ανακοίνωση που καταδίκασε το γεγονός, απολογήθηκε στην premier league και την Μάντσεστερ Σίτι τονίζοντας πως αυτές οι ιδεολογίες δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο, την κοινωνία και δεν αντικατοπτρίζουν τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε αυτήν: «Καταδικάζουμε αυτές τις πράξεις και το προσβλητικό πανό που πέταξε πάνω από το Έτιχαντ το βράδυ της Δευτέρας. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι οι υπεύθυνοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Τερφ Μόορ. Αυτό δεν αντιπροσωπεύει με τίποτα την Μπέρνλι και θα δουλέψουμε μαζί με τις αρχές για να ταυτοποιήσουμε τους δράστες.

Απολογούμαστε στην Premier League, τη Μάντσεστερ Σίτι και όσους προωθούν το Black Lives Matter. Υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία του Black Lives Matter καθώς παίκτες και προπονητές μας γονάτισαν πριν την έναρξη του ματς».

Πηγή: sdna.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020, 00:30

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαταιγιστική η Σίτι, συνέτριψε 5-0 την Μπέρνλι
Επόμενο άρθροΣτο «ρελαντί» η Γιουβέντους, 2-0 την Μπολόνια