Μετά από πρόσκληση της προέδρου της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτή Μαγνησίας κ. Ζέττας Μακρή πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22 Ιουνίου, συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΔΑΚΕ εργαζομένων του Γενικού Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου για τα εργασιακά θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους του νοσοκομείου.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο οργανισμός λειτουργίας του Αχιλλοπούλειου, όπου οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ εργαζομένων του νοσοκομείου, εξέφρασαν, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους μετά την τελευταία συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χωρίς την συμμετοχή τους, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Η κ. Μακρή, από την πλευρά της, άκουσε με μεγάλη προσοχή και κατανόηση τις προτάσεις και τα αιτήματα των εκπροσώπων της ΔΑΚΕ των εργαζομένων του νοσοκομείου και τόνισε πως μόνο με τη συνεργασία και την αρμονική συνύπαρξη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών μπορεί να επιτευχθεί η απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία του ιδρύματος, ενώ από την πλευρά της δήλωσε χαρακτηριστικά, πως θα είναι πάντα στη διάθεσή τους προκείμενου να βοηθήσει και αυτή με τον θεσμικό της ρόλο στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας και στην δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού κλίματος που θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες του Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΟ Ν. Δένδιας ενημερώνει τα κόμματα για συμφωνία Ελλάδας – Ιταλίας για την ΑΟΖ
Επόμενο άρθροΜια καλύτερη μέτρηση των επιπτώσεών της