Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 17:16

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως οδεύουν οι επίσημες ανακοινώσεις όσον αφορά το μείζον ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης που σχετίζεται άμεσα με τον Παναθηναϊκό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης βρίσκεται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου και έχει συνάντηση με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη για το συγκεκριμένο ζήτημα και με προφανή σκοπό την οριστικοποίηση της επίσημης εξαγγελίας για το συνολικό πρότζεκτ που δεν αφορά ασφαλώς μόνο το Δήμο Αθηναίων αλλά ολόκληρη την Αττική. 

Είναι η δεύτερη φορά άλλωστε που ο Γιώργος Πατούλης βρίσκεται στο Μαξίμου, καθώς βρέθηκε και χθες στο εκεί λαμβάνοντας μέρος σε σχετική σύσκεψη για τα μεγάλα έργα στην Περιφέρεια Αττικής, που όπως όλοι αντιλαμβάνονται αφορά και στον Βοτανικό!

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης μάλιστα, ενημέρωσε επί του θέματος όλα τα μέλη τονίζοντας ότι θα μεταβεί στο Μαξίμου για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης δίχως να ανοίξει τα χαρτιά του. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει επίσης η ατάκα μέλους της Περιφέρειας προς το πρόσωπό του για το τριφύλλι αλλά και η απάντηση που έδωσε ο Πατούλης.  

«Να προσέχεις τον Παναθηναϊκό», του ειπώθηκε χαρακτηριστικά για να απαντήσει άμεσα αυτός: «Του χρωστάμε!».

Οσον αφορά τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, το τελευταίο διάστημα απουσίαζε στις Βρυξέλλες και νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης βρισκόταν στην πτήση της επιστροφής, συνεπώς είναι άγνωστο αν θα προλάβει να βρίσκεται και αυτός στο Μέγαρο Μαξίμου.  

Το σίγουρο είναι ότι την Παρασκευή ο Δήμαρχος Αθηναίων θα δώσει προγραμματισμένη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» στη διάρκεια της οποίας θα απαντήσει σε ερωτήματα ακροατών και θεωρείται βέβαιο ότι θα τοποθετηθεί για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης. 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 17:24

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροEθελοντικές αιμοδοσίες σε Ηράκλειο Αττικής και Ηράκλειο Κρήτης
Επόμενο άρθροΜάντσεστερ Σίτι: Χειρουργήθηκε ο Αγουέρο