Περισσότερους από 100 ασθενείς φαίνεται ότι εξαπάτησε ο απατεώνας γιατρός, που έχει ήδη προφυλακιστεί, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Οι καταγγελίες συνεχίζονται, και τα θύματα του και οι συγγενείς τους αποκαλύπτουν πώς τους προσέγγιζε και τους εξαπατούσε, τάζοντάς τους πλήρη θεραπεία, με το αζημίωτο.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις στην ασφάλεια και όσοι καταθέτουν προσέρχονται ανά πέντε και έως τώρα σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τις 10, την ώρα που οι καταγγελίες είναι πάνω από 50.

Οι αρμόδιες αρχές ψάχνουν στοιχεία για συνεργούς. Να θυμίσουμε ότι αρχικά ταυτοποιήθηκαν τρεις οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί μεγάλα ποσά. Με βάσει όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο 47χρονος φαίνεται ότι ζούσε σε πολυτελή κατοικία στο Κορωπί, κυκλοφορούσε με ακριβό αυτοκίνητο, είχε κάνει πολυτελή γάμο και διακοπές σε νησιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την συνεχιζόμενη έρευνα των αρχών το παράνομο όφελός του ξεπερνά τις 120 χιλιάδες Ευρώ.

Έτσι επειδή το ποσό αυτό είναι πάνω από 120.000 έτσι η απάτη από πλημμέλημα γίνεται κακούργημα και έτσι φαίνεται πως είναι εφικτό να ζητηθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου.

Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη της δράσης του έπαιξε μια αστυνομικός. Ακολούθησε τη διαδρομή μια τραπεζικής επιταγής με την οποία ο απατεώνας είχε πληρώσει το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών του και με τον τρόπο αυτό βρέθηκαν τα πραγματικά του στοιχεία του.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικός Τουρισμός: Έως την Πέμπτη 2 Ιουλίου οι αιτήσεις
Επόμενο άρθροΔιαρκώς εμφανίζονται θύματα του ψευτογιατρού (video)