Ο Ηλίας Βαλάσης συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor πριν από αρκετά χρόνια, όταν το ριάλιτι επιβίωσης προβαλλόταν από το Mega Channel.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται με την υποκριτική και τη συγκεκριμένη περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αξύριστα Πηγούνια» που ανεβαίνει στο θέατρο Χόρν.

Το πρωί της Τρίτης, ο Ηλίας Βαλάσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day και εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν συμμετείχε στο Survivor και πως από τότε έχει προβλήματα με το στομάχι του.

«Στο Survivor δεν ήμουν ακριβώς εγώ… Εγώ ήμουν, απλά πρόσεχα πολύ. Τότε είχε γίνει χαμός, ο κόσμος είχε παθιαστεί και είχε παραμυθιαστεί. Για να επιβιώσω είχα φάει τότε τα πάντα, ποντίκια, γλάρους, χελώνες, αβγά χελώνας. Είχα προβλήματα υγείας πολλά μετά, ακόμα και σήμερα. Δεν μπορώ να αργήσω να φάω, έχει διαλυθεί το στομάχι μου από τότε.

Δεν μου έχει γίνει κουβέντα για το All Star Survivor, στα προηγούμενα μου είχε γίνει, για όλα αυτά τα reality επιβίωσης που βγήκαν. Δυστυχώς, όμως, αυτοί κοιτούν περισσότερο το Instagram.Τα χρήματα είναι ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσα πια εγώ να μπω σε ένα ριάλιτι και να πεις και 5 πράγματα που δεν ακούγονται πια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βαλάσης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα οικουμενικότητας της Αγίας Σοφίας ενάντια στους σχεδιασμούς της Άγκυρας
Επόμενο άρθροΑνανέωσε το συμβόλαιο του Ουάρντα ο ΠΑΟΚ