Απόλυτο αφεντικό ήταν η ΑΕΚ στη Τούμπα όπου μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (0-2) κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα πλέι-οφ της Super League. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη πρώτη του νίκη στα πλέι-οφ κερδίζοντας με 2-0 τον Άρη.

Συνοπτικά:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-2

Ανώτερη κατά κράτος η ΑΕΚ, πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα με 0-2 και πήρε προβάδισμα έναντι του αντιπάλου της με τη μεγάλη αυτή νίκη, στην «μάχη» για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Η αθηναϊκή ομάδα, με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς κυριάρχησε και στα δυο ημίχρονα κερδίζοντας τον αποδυναμωμένο και κορεσμένο αντίπαλο της, που απογοήτευσε. Τα τέρματα της ΑΕΚ πέτυχαν ο Τσιγκρίνσκι στο 42’ και ο Λιβάγια με πέναλτι στο 81’.

Παναθηναϊκός-Άρης 2-0

Το πρώτο «τρίποντο» του Παναθηναϊκού στη διαδικασία των εφετινών play-off, ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (01/07) πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0 κόντρα στον ‘Αρη, για την 5η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης. Τα τέρματα του Παναθηναϊκού πέτυχαν ο Κουρμπέλης στο 41’ και ο Κολοβέτσιος στο 88’.

Σχετικές ειδήσεις: «Περίπατος» της Ένωσης στην Τούμπα και προβάδισμα για τη 2η θέση

Πρώτη «πράσινη» νίκη, 2-0 τον Άρη, με τις «υπογραφές» των αρχηγών

 

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘα ανθίσει η ελληνική οικονομία με την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης
Επόμενο άρθρο«Φουλ» για Ευρώπη η Αθλέτικ Μπιλμπάο, 2-0 τη Βαλένθια