Συνεχίζει να προκαλεί σοκ η δράση του Νικόλαου Κοντοστάθη, που παριστάνοντας τον Νίκο Κόντο μεγαλογιατρό από το εξωτερικό, φέρεται- σύμφωνα με το κατηγορητήριο- να οδήγησε στο θάνατο τουλάχιστον τρεις ανθρώπους και να εξαπατήσει δεκάδες άλλους.

Αποκλειστικά στην ΕΡΤ μίλησε ο σύζυγος ενός ακόμα θύματος του, που έπασχε από καρκίνο, αυτή την φορά από την Κύπρο. Όπως μας περιέγραψε γνώρισε τον Κοντοστάθη στο Άγιο Όρος, όπου είχε πάει για να προσευχηθεί τον Οκτώβριο του 2015.

«Εκεί έτυχε να μου συστήσουν κάποιος από το Άγιο Όρος , από την Μονή Βατοπεδίου, έτυχε να μου δώσει αυτό το τηλέφωνο, κάποιου γιατρού, με την ονομασία Νίκος Κόντος. Μου είχαν πει ότι είναι γιατρός-ογκολόγος και ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στην περίπτωση την δική μου».

Ο άνθρωπος ταξίδεψε στην Ελλάδα και ο δήθεν γιατρός του ζήτησε να συναντηθούν σε σημείο πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, προκειμένου να του παραδώσει τους ορούς που θα του έδιναν λύση στο πρόβλημα της συζύγου του. Μία «θεραπεία» που κόστισε πάνω από 10.000 ευρώ.

«Πήγαμε στο απέναντι ξενοδοχείο του αεροδρομίου από όπου παρέλαβα δύο σακίδια τα οποία είχαν μέσα ορούς. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που τα είχε παραδώσει.Δεν μου έμοιαζε για γιατρός«, τόνισε.

Επέστρεψε στην Κύπρο, χωρίς καν να προλάβει να ολοκληρώσει την θεραπεία της συζύγου του και όταν η γυναίκα κατέληξε ο ίδιος έδωσε δείγμα για χημική ανάλυση το οποίο όπως του ανέφεραν περιείχε αρωματικές ουσίες.

«Του τα είχα δώσει τα λεφτά σε μετρητά. Μετά αφότου απεβίωσε η γυναίκα μου, είχα έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, γιατί τηλεφωνικά μιλούσαμε και του είχα ζητήσει τότε μια απόδειξη με σκοπό εφόσον ήταν γιατρός θα μπορούσε να μου δώσει την απόδειξη για να μπορέσω να καλύψω κάποια έξοδα μου, αλλά δυστυχώς δεν μου ανταποκρίθηκε και δεν ήρθε ποτέ η απόδειξη».

Όταν αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του, ο συγκεκριμένος άνδρας επικοινώνησε με τις ελληνικές αρχές και αναμένεται η κατάθεση του.

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη για έγκλημα στο Διμήνι μετά από 18 χρόνια (video)
Επόμενο άρθροΗ χώρα επενδύει εκατομμύρια ευρώ για την έρευνα των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων του COVID