Μακάβριες λεπτομέρειες ακούστηκαν την Τετάρτη στο Μεικτό Ορκωτό της Αθήνας, όπου διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία 64χρονου στο Χαλάνδρι πριν από ένα χρόνο. Στο εδώλιο κάθεται η 56χρονη Γερμανίδα σύντροφός του.

Ο άνδρας είχε βρεθεί τον Φεβρουάριο του 2019 στο διαμέρισμα που έμεναν στο Χαλάνδρι, σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένος με σεντόνια, δεμένος με σχοινιά και ιμάντες.

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε μείνει με το πτώμα για λίγο καιρό και μετά έφυγε για τη Γερμανία. Όταν επέστρεψε, έμεινε σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι μέχρι που την εντόπισε η Αστυνομία. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν μπορούσε να αποχωριστεί το πτώμα του συντρόφου της επειδή τον αγαπούσε.

Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης ζήτησε τη μετατροπή της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Η πρώην σύντροφος και σύζυγος του 64χρονου υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο αποθανών αμελούσε συστηματικά να πάρει τα χάπια του και ότι της είχε στείλει μήνυμα επανασύνδεσης λίγους μήνες πριν βρεθεί νεκρός.

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την εξέταση των τελευταίων μαρτύρων. Αμέσως μετά αναμένεται η κρίση δικαστών και ενόρκων.

Ρεπορτάζ: Μ. Κωνσταντινίδης
Πηγή: ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνανέωσε με το Περιστέρι ο Σκορδίλης
Επόμενο άρθροΑπορρίφθηκε το αίτημα για παρουσία κόσμου στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός