Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports 2) στο Ολυμπιακό Στάδιο το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, οι οποίοι αναμετρώνται, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Στον αγώνα, που τυπικά γηπεδούχοι είναι οι «πράσινοι», η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει πάση θυσία τη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την επιστροφή των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ από τo CAS, η «Ένωση» υποχώρησε στην τρίτη θέση και πλέον είναι στο -3 από τον «δικέφαλο» του Βορρά, οποίος στις 21.45 θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Μπαλτά (VAR: Φωτιάς, Τριανταφύλλου).

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας –όπως όλοι στη Super League- διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εξέδρες βρίσκεται και ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων», Γιάννης Αλαφούζος.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Καρέρα, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-1

Γκολ: 8′ Tσιγκρίνσι (ΑΕΚ)

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σέκενφελντ, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Μπουζούκης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καμπετσής.

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμάνσκι, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Ολιβέιρα, Μάνταλος.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτο ΟΑΚΑ ο Γιάννης Αλαφούζος
Επόμενο άρθροΣτο επίκεντρο πολιτικής αντιπαράθεσης ο Ν. Παππάς