Δύσκολη μέρα για τους ανθρώπους στο Μάτι η σημερινή καθώς συμπληρώνονται σήμερα 2 χρόνια από την τραγωδία που στιγμάτισε την μνήμη ολόκληρης της Ελλάδας.

Εκατόν δύο ψυχές χάθηκαν στις 23 Ιουλίου  του 2018 από την πυρκαγιά που ξέσπασε εκείνο το απόγευμα της Δευτέρας.   Επιμνημόσυνη δέηση στο εκκλησάκι του Αγ. Θωμά στις 09:15 για αυτούς που χάθηκαν στις φλόγες αλλά για αυτούς που έμειναν πίσω να θρηνούν και να αναρωτιούνται  τι ακριβώς έγινε και χάθηκαν τόσοι άνθρωποι εκείνη την ημέρα.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τους κάτοικους εκεί καθώς δεν  έχουν τέλος οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τις αναφορές του πραγματογνώμονα Λιότσιου. Στις συνολικά επτά καταθέσεις του, μιλά για ωμούς εκβιασμούς και πρακτικές που κάθε άλλο παρά ταιριάζουν σε δημόσιους λειτουργούς.

Ο Πραγματογνώμονας καταγγέλλει ότι ο κ. Ματθαιόπουλος μίλησε απαξιωτικά για τους εισαγγελικούς λειτουργούς και του ζήτησε να παραθέσει ψευδή στοιχεία. Η πρώην υπουργός, Όλγα Γεροβασίλη κατέθεσε εξώδικα και κατά των Άδωνι Γεωργιάδη, Γιώργου Κύρτσου και Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις τους σε βάρος της, όπως υποστηρίζει, για την υπόθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒίντεο με γυναίκα που πέταξε καρέκλα από μπαλκόνι 45ου ορόφου για να συγκεντρώσει likes στο Instagram
Επόμενο άρθροΠαρουσία του ΥΕΘΑ και του Αμερικανού πρέσβη η εκδήλωση για τα 150 χρόνια του λιμένα της πόλης