Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020, 19:57

Τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε έναν στόχο: Να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος και να οδηγήσει σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες τους Μιλγουόκι Μπακς. Το βραβείο του MVP της σεζόν, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20  άνοιξε την… όρεξη στον Greek Freak, ο οποίος φέτος εντυπωσιάζει με την παρουσία του.

Για τον λόγο αυτό την φετινή σεζόν είναι υποψήφιος σε δύο πολύ βασικές κατηγορίες: Αυτή του καλύτερου παίκτη της σεζόν (MVP), αλλά και αυτή του κορυφαίου αμυντικού του πρωταθλήματος.

Στην λίστα των υποψηφίων για το βραβείο του MVP της σεζόν ο Γιάννης έχει δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους. Ο λόγος για τον «Βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και για τον «Μούσια» Τζέιμς Χάρντεν, οι οποίοι θέλουν να… εκθρονίσουν τον διεθνή φόργουορντ φέτος.

Όσον αφορά το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού της σεζόν, εκεί συνδιεκδικητές του βραβείου είναι ο φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Άντονι Ντέιβις και ο σέντερ των Γιούτα Τζαζ, Ρούντι Γκομπέρ, με τον Γάλλο «πύργο» να είναι ο νικητής του εν λόγω βραβείου την τελευταία διετία (2018, 2019).

Την φετινή σεζόν ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς μετράει 29,7 πόντους, 13,7 ριμπάουντ, 5,8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 56% στα σουτ εντός πεδιάς, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την ποιότητά, οδηγώντας παράλληλα τα «ελάφια» στην πρώτη θέση της Ανατολής την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020, 20:03



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Συναγερμός» στη χώρα για τον κορονοϊό – Νέα μέτρα για να «φρενάρει» η διασπορά (video)
Επόμενο άρθρο«Ο Ολυμπιακός είναι ανταγωνιστικός και επενδύει…»