Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, 21:07

Στις 22.00 (Cosmote Sport 2) θα ξεκινήσει στο «Ντα Λουζ» η ποδοσφαιρική «τιτανομαχία», με έπαθλο μία θέση στα ημιτελικά του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου.

Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ και σε αυτόν τα δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα υπερβάλλουν εαυτούς για να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο, που οδηγεί στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη φάση των «16» η ομάδα της Βαρκελώνης απέκλεισε τη Νάπολι, ενώ η Μπάγερν Μονάχου έστειλε σπίτη της την Τσέλσι, σημειώνοντας απέναντι στους Λονδρέζους δύο εμφατικές νίκες.

Οι Καταλανοί που έχασαν «μέσα από τα χέρια τους» την La Liga, θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν ισχυροί, με του Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, να καλούνται να σκοράρουν απέναντι στους Βαυαρούς, βάζοντας… δύσκολα στη γερμανική «μηχανή» του Χάνσι Φλικ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του και θα ηγηθεί της «γραμμής κρούσης», ωστόσο η ομάδα του Μονάχου, έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι είναι ένα σύνολο δυσκολοκατάβλητο.

Ο Κίκε Σετιέν άλλαξε σύστημα για το παιχνίδι με τη Μπάγερν και θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2, αντί για το 4-3-3 που έπαιζε όλη τη χρόνια, αφήνοντας στον πάγκο τον Γκριεζμάν.

Στον αντίποδα ο τεχνικός της Μπάγερν δεν επιφύλαξε εκπλήξεις, διατηρώντας την ενδεκάδα που παρέταξε στη ρεβάνς κόντρα στην Τσέλσι.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, 21:21



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣκάνδαλο Wirecard: Η κυβέρνηση «βγάζει στη σέντρα» τη ρυθμιστική αρχή της χώρας
Επόμενο άρθροΤην… πόρτα της ΤτΕ «χτυπούν» οι startups για θέματα fintech