Το πρωί της Τετάρτης (2/9), η Κρυσταλλία Ρήγα ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τις συμπαρουσιάστριες της στην εκπομπή του Open, «The Booth» λόγω δυο αναρτήσεων που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εγκυμονούσα Κρυσταλλία «ανέβασε» δυο Instastories στα οποία απεικονιζόταν το χέρι της με τοποθετημένο σε αυτό ορό μέσα από το δωμάτιο ενός νοσοκομείο.

«Τουλάχιστον έχω ωραία θέα» σχολίαζε στη μια από τις δυο αναρτήσεις της. Λίγη ώρα αργότερα σε βίντεο που δημοσίευσε ενημέρωνε πως δεν είναι κάτι σοβαρό και πως λογικά θα έβγαινε κανονικά στον «αέρα» της εκπομπής.

Αργότερα, η Κρυσταλλία βρέθηκε στη θέση της και όταν το «Booth» βγήκε στον «αέρα» θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές για τα μηνύματα τους.

«Καλησπέρα, καλησπέρα, τα καταφέραμε! Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Εδώ η Πηνελόπη (Αναστασοπούλου) δεν μου μιλάει πλέον. Την ευχαριστώ πάντως για ό,τι έκανε για εμένα. Νέα παιδιά, άμυαλα. Μην κάνουμε τους μάγκες πολλές φορές. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τα κορίτσια μου τα ευχαριστώ πάρα πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κρυσταλλία.

«Να πούμε πως οι γυναίκες που είναι σε ενδιαφέρουσα θα πρέπει λίγο να προσέχουν και τι τρώνε και να μην κουράζονται», συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κοιτώντας την Κρυσταλλία.

Η Σοφία Μουτίδου από τη μεριά της δήλωσε σοκαρισμένη για δυο λόγους. Ο ένας ήταν πως η φίλης της βρέθηκε στο νοσοκομείο και ο δεύτερος λόγος πως το έμαθε από τα Μέσα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυμφωνία «μαμούθ» θυγατρικής της Shell με την Σωληνουργεία Κορίνθου
Επόμενο άρθροΕνισχύθηκε με τον Γκιόν ο Ηρακλής