Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, 19:49

Στις 20.30 (Novasports 2) θα ξεκινήσει στο Αγρίνιο το παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Αυτός, ως γνωστόν, είναι ο πρώτος αγώνας για την «Ένωση» στο εφετινό πρωτάθλημα, καθως στην πρεμιέρα δεν αγωνίστηκε, λόγω της συμμετοχής της στον τελικό Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ στο αποψινό ματς θα προσπαθήσει να κατακτήσει το «τρίποντο», αφενός για να κάνει «ποδαρικό» με το… δεξί στη Super League και αφετέρου για να πάει με καλή ψυχολογία στον νοκ-άουτ αγώνα της με τη Σεν Γκάλεν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αρκετές εκπλήξεις επιφύλασσε στην ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» ο Καρέρα. Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός θα παρατάξει την ομάδα του σε διάταξη 3-5-2, με βασικούς τους Χνιντ, Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλο και Ανσαριφάρντ, αφήνοντας εκτός βασικού σχήματος τον Μάνταλο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Μάζουρεκ, Ντίας, Ματσόλα

AEK (Καρέρα): Τσιντώτας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Παουλίνιο, Ινσούα, Σιμόες, Βασιλαντωνόπουλος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, 20:03

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ παρακάμερα του Ολυμπιακού από το παιχνίδι με τον Αστέρα
Επόμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση εξελίσσεται σε μια μεγάλη απάτη