Κλινοσκεπάσματα και τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι Βολιώτες παρέδωσε χθες το μεσημέρι το Ράδιο ΒΕΡΑ  στους κατοίκους της Καρδίτσας.

Από τους πρώτους φορείς που άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικά για τους πληγέντες της Καρδίτσας,  το ράδιο ΒΕΡΑ με την στήριξη των ακροατών  συγκέντρωσε μια σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας όπως όσπρια , γάλα, κονσέρβες , ελιές και ζυμαρικά αλλά και κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες και παπλώματα  για τους ανθρώπους που έχασαν όλο τους το νοικοκυριό.

Τα υλικά τα παραδώσαμε χθες στο κοινωνικό παντοπωλείο της Καρδίτσας και στην αντιδήμαρχο κ. Σουφλά.  Ένα παλιό στρατόπεδο στην οδό Κουμουνδούρου της Καρδίτσας έχει χρησιμοποιηθεί για την συγκέντρωση της βοήθειας που φτάνει από όλη την Ελλάδα.

Εκεί εθελοντές και κυρίως νέοι άνθρωποι  μετέφεραν τα πράγματα στις αποθήκες του Δήμου Καρδίτσας ο οποίος στην συνέχεια θα κάνει την διανομή.

Όπως υποσχεθήκαμε στην αντιδήμαρχο μεταφέρουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από το Δήμο Καρδίτσας στον Βόλο.

Ο Δημοσιογράφος Μάκης Θεοδώρου παρέδωσε στην αντιδήμαρχο κ. Σουφλά τα υλικά που συγκεντρώθηκαν στο Ράδιο ΒΕΡΑ.

Τα υλικά της βοήθειας μεταφέρθηκαν με το φορτηγό της εταιρείας antopack και συσκευάστηκαν και μεταφέρθηκαν από το προσωπικό του oldcity.

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου – “Υψηλές θερμοκρασίες, νοτιάδες, υγρασία και… αφρικανική σκόνη!” (video)
Επόμενο άρθροΚατέληξε 68χρονος μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Ιωνία