Συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας δρομέας πάτησε την κορυφή του Ολύμπου έχοντας στην πλάτη του μία 22χρονη φοιτήτρια με κινητικά προβλήματα. «Μας δίνετε έμπνευση και δύναμη» ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Μάριο και την Ελευθερία.

Ως τον σπουδαιότερο και ωραιότερο αγώνα της ζωής του περιέγραψε ο αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου την ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου με την 22χρονη Ελευθερία στους ώμους του.

Η νεαρή φοιτήτρια Βιολογίας η οποία έχει κινητικά προβλήματα, ήθελε να κατακτήσει τον Όλυμπο και ο Μάριος Γιαννάκου όταν το έμαθε θέλησε να την βοηθήσει. Την κουβάλησε στην πλάτη του σε ειδικά τροποποιημένο σακίδιο, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο.

«Μας δίνετε έμπνευση και δύναμη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μάριο και την Ελευθερία κατά την διάρκεια ολιγόλεπτης βιντεοκλήσης από το ορειβατικό καταφύγιο που βρέθηκαν για να επικοινωνήσουν με τον Πρωθυπουργό.

Ο Κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στην Ελευθερία να έχει καλή συνέχεια στις σπουδές της, ενώ στον Μάριο απέδωσε τα εύσημα για τον σπουδαιότερο και ωραιότερο αγώνα της ζωής του μέχρι τώρα.

ΕΡΤ Λάρισας – Β. Μητρούσιας

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπιτεύχθηκε διπλάσια απορρόφηση για το ΕΣΠΑ 2014-2020
Επόμενο άρθροΗ επένδυση της Microsoft αναβαθμίζει τη χώρα